mera bröllop!

Sorry att jag inte uppdaterat så mycket på sistonde..
har inte orkat..
har fått ännu mer skit från människor som inte har något liv... men jag orkar inte bry mej!

Fotograf är nu klart till bröllopet.. en kompis pojkvän, som iofs också är en kompis ska ta bröllopsbilder samt bilder på festen och i kyrkan...

Ljud är klart... snälla snälla patric från proshop ställer upp och sponsrar oss med ljus.. www.proshop.se
Lovade honom att jag skulle göra reklam för företaget..

Amanda ska sjunga på bröllopet... är såååååå glad för det! finns ingen bättre... vet dock inte än vad hon ska sjunga... vi funderar på min och pierres låt you raise me up eller when you say nothing at all.. men har inte bestämt oss än..

Kyrkan fick vi veta går inte att boka fören i oktober, men eftersom det är min kompis mamma som håller i det hela så ahr vi fått veta att det inte är några problem i januari! den 30 januari blir det föresten... åh jag längrar så mycket!!

Är bara trött på folk som tycker det är fel av oss att gå ut offentligt och be våra vänner och familj om hjälp....
är det inte det familj och vänner är till för? att sponsra och hjälpa oss p åden dagen som vi för alltid kommer minnas..

tänkte lägga ut en bild på klänningen jag ska ha senare ikväll om jag orkar..
 fan va mycket dte är att planera...
shit... listan är sjukt lång..
men maten ska vi iallfall fixa själva... blir plockbord med massa gott...

BTW!!!! jag klarade sista tentan och fick VG i slutbetyg... ja känner mej så sjukt duktig.. eftersom den här kursen tar normalt sätt ett år att göra och vi gjorde den på 10 veckor... och jag fick vg.. känner mej sååååååå stolt över mej själv.. hihi..

Någon som har nå förslag på va för tema man ska ha på bröllopet? jag har fan ingen aning.. haha..

puss på er alla...

FUCK YOU!

jag blir så jävla trött...
jag och pierre ska gifta oss i januari!
och nu har jag fått massa skit för att jag valt att gå ut med en grupp på facebook som heter "sponsra vårt bröllop"
folk tycker jag är patetisk, tattare och att det är skamligt att jag ber mina nära och kära om hjälp!

dom som känner mej och pierre vet om våran situation och vet varför vi behöver hjälp.

En anledning till att vi vill gifta oss så snart är att jag vill att min mormor som är präst ska viga oss..
och hon kanske inte har så lång tid kvar...
är det då så fel av oss att be om hjälp??

en del kommentarer jag fått är tex. "
"Jag måste faktist hålla med Puma, jag tycker det känns skamligt! Jag skulle hellre jobba ihop pengarna med blod, svett och tårar.. Än att be folk betala skiten, dessutom skulle det nog kännas 100 gånger mer äkta!"

jag svarade:
tro mig! vi har jobbat ihop ganska mycket med blod svett o tårar.. och dom som känner oss vet om allt.. dom som känner oss vet precis varför vi blir tvugna att göra på detta viset.. menmen.. jag bryr mej inte om va ni säger.. varken puma,rosi eller du vet mycket om mitt liv eller om pierres liv och om varför vi ber våra nära och kära att sponsra oss.. och dte är inget skamsligt med dej!

hon skrev:
Jag har svårt att se att det skulle ha skett något såpass drastiskt som gör det hela så himla akut att ni måste be om hjälp istället för att vänta och det är min åsikt, sen om du håller med eller inte.. Det är två skilda saker

jag svarade:
den ena anledningen är att jag vill att min mormor ska viga oss ( hon är präst) och hon har antagligen inte överdrivet lång tid kvar! men det kanske inte är en tillräkligt bra anledning

hon skrev:
Då får man väl ha en liten formell vigsel, och något större längre fram, sen har du faktist valt att gå ut med det offentligt och då får du faktist ta att folk tycker och tänker. Sen är det helt och hållet upp till dig om du tar åt dig eller ej.

jag svarade:
nej.. varför ska man ha det för? jaaa jag går ut med det offentligt.. men itne för att få massa skit för det! men jag tar inte åt mej.. bara för att jag komenterar tillbaka betyder det inte att jag tar åt mej.. folk får tycka o tänka va dom vill.. men dom kan hålla det för sig själva och inte gå omkring o snacka skit eller håna mej...

sen har jag inte hört nå mer..
dessutom har en person (puma) skrivit i sin blogg om att det är dagens bästa: nastyslampan ska gifta sig och tigger ihop pengar av sina vänner för att betala för det!

om folk har åsikter om detta kan dom hålla det för sig själva.. eller så kan dom säga det direkt till mig istället för att snacka skit med varandra om detta eller håna mig!
dom vet ingenting om mitt liv..
gah.. tar inte åt mej.. men blir bara så jävla frustrerad...

håller med www.metrobloggen.se/saris1989 i sitt inlägg..."som min syster säger"





  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: Angiie Dahlö