arg...lessen...förvirrad

aa jag vet inte riktigt va ja ska skriva igentligen.. är bara sååå förbannad.. jag kanske inte borde skriva ut d här, men jag skriver inga namn iallafall.. men jag är bara trött på att den här personen ska kunna göra illa min älskling...

Sist vi pratade med honom va på nyårsafton, när idioten ringer precis innan midnatt och skäller på pierre, hans fru står i bakgrunden och skriker och lägger sig i saker.. Jag ser på pierre att han nästan börjar gråta, men det är ändå hans pappa vi pratar om..

Han ringde då på nyår.. och både han och hans fru la sig i och började berätta för oss vilka vi fick och inte fick bjuda på bröllopet, detta trots att vi hade förklarat att hans pappas fru inte var bjuden för vi hade inte råd att bjuda alla vi ville. Utan att pierres pappa och hans lillebror var mer än välkommna. Men hjälpte inte utan det vi fick höra då va att om vi bjuder den och den så kommer inte dom.. spelade ingen roll va vi sa.. sen skällde dom på pierre att han aldrig ringer hans lillebror och att han aldrig ringer hans pappa osv.. jag skitföbannad står o skriker brevid o ber pierre säga att vi tar det här när alla e nyktra istället, men det gick inte mycket bättre... 1 minut i 12 lyckades han lägga på, skit nere vilket var förståligt...men efter d bestämde vi att vi inte skulle bjuda hans pappa alls på bröllopet, ett ganska hårt straff, men vi ville inte ha honom där..

efter det har vi inte hört ett ord från hans pappa fören på bröllopet då pierres syster kom fram me ett kort från deras pappa.. som dessutom han hade bett henne köpa o skriva under.. inte ens ett telefonsamtal eller nåt sånt..
Jag såg efter hur ledsen pierre va.. och då blir ju jag också ledsen..

Sen igår.. en lördagkväll vid 11, ringer pierres mobil, and guess who?! joo hans pappa.. full som satan va han och han ringer inte för att säga grattis, utan för att skälla ut pierre för att han inte ringer sin lillebror, sin pappa eller styvmamma.. pierre försöker säga lugnt att han har bytt mobil så han har inte kvar numret, men det tror inte hans pappa på.. så i 10 minuter står han o skäller på honom... o i bakgrunden hörs hans fru som står o skriker.. pierre blir återigen ledsen.. men lovar att ringa sin bror oftare..

Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska göra eller vad jag ska säga.. jag vill inte komma emellan pierre o hans pappa, men jag ser ju på pierre att han mår dåligt så fort han väl hör av sig.. jag mår dåligt för att jag blir så arg..
Jag älskar pierres familj, hans mamma, hans systrar,morbror osv... och jag är så glad att dom öppnat sin famn och välkommnat mig in till sin familj..
Men jag vet fortfarande inte hur jag ska reagera o vara när det kommer till hans pappa..

va ska ja göra? hur ska ja göra? hur ska ja reagera...

Petra...gamla minnen

Idag har Petra vart här.. jag kan inte med ord säga hur glad jag är att hon finns.. att vi har hittat tillbaka till varandra.. förr va d alltd hon och jag.. allt dumt vi gjort.. alla hjärtesorger vi sett varandra gå igenom.. all den glädje hon och jag delat..

o gud va mycket dumt hon och jag har gjort.. haha vår sommar på gotland.. alla nastykvällarna med våra offer, seven i uppsala, alla jävla killar.. hahaha..

Vi har haft våra bråk, ojoj det kan man verkligen säga..förut tävlade vi alltid mot varandra.. om killar bland annat.. haha.. men vad som än hänt och det mesta har hänt oss.. så har vi hittat tillbaka till varandra..

Med henne kan jag vara mig själv.. med henne kan jag berätta o prata om allt som hänt utan att hon dömer mig.. för hon var med mig när det mesta hände.. Hon har funnits vid min sida under några av dom värsta tiderna i mitt liv.. Sandhamn.. fan dagarna innan hade vi så sjukt kul.. timmen innan hade vi så sjukt kul.. men när allt hände.. när en person gjorde mig så fruktansvärt illa.. då lämnade hon aldrig min sida.. hon satt i den där båten med mig i timmar... jag behövde inte ens berätta för henne va som hänt.. hon såg på mig.. hon visste..
dagen efter följde hon med mig till sjukhuset.. hon fanns alltid där..

nu har vi båda vuxit upp.. hon har en underbar son,Lucas och en till bebis på G! jag är gift... vi har vuxit upp och nu har vi hittat tillbaka till varandra... och jag hoppas och tror att inget någonsin kommer emellan oss igen..
jag älskar dig gumman..








25 årsdagen,Fia och fjällen

Hej,.. jag vet att jag är otoligt dålig på att uppdatera min blogg.. men det har bara vart för mycket med allt..
jag är skoltrött, orolig för hur vi ska klara oss ekonomiskt och massa annat..

jag har iallafall fyllt 25 som dom flesta vet.. den 21 februari fyllde jag.. det firades på lördagen med dom närmaste vännerna som kom över.. det blev massa vin, skratt o charader.. och det va kul som fan.. ska slänga upp lite bilder sen. orkar inte nu..

på själva födelsedagen va det faktiskt bara jag och pierre.. vi åt pizza på morgonen med calle och kicki och sen va d bara vi två.. va riktigt mysigt..


Sen förra torsdagen hände det något riktigt roligt.. Barbro, hon som fixade mitt hår på bröllopet fyllde 70 helgen innan jag fyllde år.. så jag,fia och david planerade att överrasska henne jätte mycket.. så dom hade sagt till barbro att dom skulle åka iväg nånstans den helgen... men dom åkte hem till oss.. så vid halv 2 tiden på natten kom dom till oss.. jag hade bäddat åt dom i vardagsrummet.. jag hade lovat att ta hand om devin på morgonen så Davve och Fia fick sova lite extra.. och det gjorde jag.. jag badade honom, gav honom frukost och vi lekte.. det va verkligen jättemysigt.. åh va jag saknar dom så mycket när dom inte är i sthlm.. men nu fick jag veta idag att Fia och Devin kommer hit på hela påsklovet och ska stanna här en vecka.. ska bli riktigt roligt.. =)=) då får jag mysa med min älskade gudson igen..

Sen förra lördagen så åkte jag,pierre,mormor och morfar till fjällen.. vi har två stugor i Storhogna, som ligger ungefär 2 mil från Vemdalen.. Vi har åkt skidor, tagit det lugnt och bara haft det mysigt.. även min älskade kusin Maya och hennes pappa Magnus och hans fru Anna-Maria var här... har haft en riktigt mysig vecka.. ska också slänga upp lite bilder på det..

Ena dagen gjorde jag och pierre något otroligt.. vi åkte längdskidor.. i över 2 mil.. jag hade inte stått på ett par skidor på över 10 år.. hah aoch pierre hade aldrig stått på ett par vanliga längsfärdsskidor..  men det gick riktigt bra och vi hade en mysig tur.. i slutet va båda ganska trötta och griniga och när vi väl kom fram så kom morfar och hämtade oss och körde oss tillbaka till stugorna..
Jag har inte vart här på nästan 10 år.. känns lite tråkigt, men jag har inte haft lust.. men nu ska vi fortsätta åka hit.. ska ta med kompisar nästa gång hoppas jag...

Imorgon åker vi hem.. ska faktiskt bli riktigt skönt.. har hemlängtan...vill hem till lägenheten, till min säng.. måste plugga hela söndagen, men imorgon när vi kommer hem om det inte blir för sent ska Andreas,Puff och Kicki komma över och äta pizza o mysa.. ska bli kul.. vem orkar liksom laga mat efter att man suttit i en bil i 9 timmar.. vilket det tar för oss att åka hem ungefär.. kan gå snabbare, men eftersom vi har hunden med oss så måste man stanna oftare...

Att vara här har fått många minnen att komma tillbaka.. haha.. jag och Fia som alltid var här med våra föräldrar.. ojoj va dumma saker vi gjrode.. haha. .när vi snodde hennes mammas cider och gömde oss under huset och drack den.. när vi kom upp va vi lagon fulla.. hahaha och skrattade bara.. och hennes mamma fattade inte vart hennes cider tagit vägen.. haha
när sofia fastnade med sin röda sko i snön och kom inte loss.. haha

När vi åkte pulka och fastanade o träden.. hahah..
Och våran linbana.. haha vi hade satt upp snöre mellan dom två olika stugorna och satte fast en korg.. med en liten klädnypa.. haha.. där skickade vi lappar till varandra.. så när vi vaknade, om det viftade en liten vit lapp utanför fönstret så var den andra vaken.. hahaha.. vi har åkt slalom och haft så roligt..

men ett av dom bästa minnen är när vi åkte hit en gång.. hahaha och vi skrattade åt samma sak hela vägen upp hit.. 100 CM... runt,runt och runt.. hahaha.. internskämt..

puss hej



  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: Angiie Dahlö