Bröllop,spöken och csn...

hejhej..
jaa jag vet att jag har vart dålig på att uppdatera.. men har haft sjukt mycket att göra..

Först började skolan förra veckan och det första jag får veta är att csn har dragit in mitt studielån/bidrag... FUCK!

Det visade sig att skolan inte gjort som dom skulle.. nämligen att skicka in läkarintyget jag gett dom. som många vet så åkte jag ju förat på svininfluensan 2 veckor innan vi skulle ut på praktik.. sen va d dags för praktiken.. och den kunde jag inte vara med på tack vare mitt helvete till fot.. så jag kontaktade hon på skolan som har hand om csn o frågade henne va ja skulle göra..
Hon sa att det räcker med ett läkarintyg om att jag inte kan jobba. så jag fixade ett.. jag frågade henne flera gånger om det va något mer jag skulle göra för att det inte skulle bli något strul med csn.. o hon försäkrade mig om att det räckte..  okejj fine sa jag..

Jag missade även 2 prov när jag låg hemma och va sjuk, men ahde kontakt med mina lärare och vi kom överens om att jag skulle göra dom proven den här terminen istället. har gjort det ena ska göra det andra den 28..

Jaa men csn hade aldrig fått in något läkarintyg och iomed att jag missat proven så har jag otillräkligt med betyg och därför drog dom in pengarna... MEN, tydligen OM jag hde anmält att jag va sjuk till försäkringskassan så hade det inte vart några problem.. så ja blev sjukt förbannad och mailade hon på skolan och frågade henne varför hon inte skickat in intyget eller sagt till mig att jag måste kontakta försäkringskassan..

har fortfarande inte fått svar.. men dom på csn sa att jag kunde skicka in läkarintyget, ett personligt brev och intyg på att jag hade svininfluensan så KANSKE jag kunde få pengar, men det skulle dröja minst 3 veckor.. GAH!

Men vi fick i fredags tag på en tjej på csn som va jättetrevlig och som gjorde allt i hennes makt för att ordna upp det här så jag kunde få pengar... Hon jobbade tom på lördagen för att jag skulle få pengar så snart som möjligt..

Och idag ringde dom.. och jag kommer få pengar.. tack såååå mycket.. dom gjorde ett undantag.. och beviljade min ansökan.. så inom några dagar kommer jag att få pengar..

Jaa och till bröllopet... allt är klart nu.. pierres frack e klar, min klänning,skor, håret ska ja fixa på torsdag.. och igår hade vi möten med prästen.. min mormor...gick igenom allt och bestämde att pierres syster Veronica ska sjunga solo på bröllopet.. Hon e sjukt duktig... ska bli mysigt.. sen ska min stora syster och pierres stora syster lära ur bibeln om kärlek och min pappa ska sjunga.. samt Amanda ska sjunga.. åh det kommer bli sååå fint.. är bara 2 veckor kvar... hihi.. mindre än 2 veckor tom.. tolken e också bokad nu..

O spöken.. jaaa som ni flesta vet så tror jag på det överneturliga.. och sen Mark dog så har det hänt sjukt konstiga saker här.. bland annat.. precis efter han dog så bodde ja i det andra sovrumemt.. och jag vaknade av att jag kände mig iaktagen... och när ja öppnade ögonen så såg jag en mörk gestalt som stod o kollade på mig.. jag kände i hela kroppen att det va Mark..

Så.. natten till igår.. vaknade ja av samma känsla.. och öppnade ögonen.. och där stod han.. den svarta gestalten.. jag blev sjukt rädd och vände mig om snabbt o kramade om pierre.. bara skakade..  hade svårt att somna om.. jag kände att han va kvar i rummet... samtidigt kände jag en känsla av trygghet...

när jag sen berättade för min mamma så kollar hon på mig konstigt och säger att hon dagen innan suttit o kollat på tv och sett i ögonvrån att någon gått i köket.. hon trodde det va jag och frågade nåt och när hon inte fick ett svar så såg hon en svart gestalt som försvann snabbt..

Natten till idag så låg jag vaken och kände samma känsla igen och kände mig iaktagen... jag vågadeinte vända mig om den här gången man jag kände att det var Mark.. det jag undrar.. det har inte hänt något på väldigt länge här nu, och så nu.. två veckor innan mitt bröllop och 3 veckor innan min flytt så ser jag honom.. och det börjar hände konstiga saker...  så jag undrar vad han vill.. varför börjar han nu?!

fr väl fråga honom nästa gång... eller nåt.. ja vet inte..
nää nu ska vi kolla på Spårlöst... sen sova.. skola imorrn..

puss o hej

Möhippa,besvikelse

hej! jaa igår va det dags för min möhippa...
Vi hade jätte kul.. först åkte vi till thes och där blev det brunch,ansiksmasker o massage... sen åkte vi till stan och gick på laserdome, det va sjukt kul.. mitt lag vann allting..:D:D

Efter det gick vi till Ancor och åt jättegod mat och drack o skrattade och hade kul..

Jag vill framför allt säga tack till Madde som ordnade allt trots allt skit...

o med skit menar jag... av dom hon bjöd så kom det med mig 5 stycken...

Visst Petra blev sjuk så henne är jag inte arg på alls..
Kicki hade inga pengar så där är det lugnt också...

Men det fanns dom som bara sket i att ens höra av sig... Inte ett ord fick vi höra på hela dagen... vilket jag tycker e jävligt dåligt... Jag ringde och jag skickade sms men inte ett ord fick vi..

Dom som faktikst kom fick därför lägga ut sjukt mycket pengar p åmig, vilket jag tycker är riktigt dåligt...

Så ni som sket i att ens ringa på "min" dag... eller va d nu va... Det kommer jag nog aldrig förlåta er för,... tack o lov så visade det sig vilka som är mina riktiga vänner... så tack Madde,Amanda,Helena,Sofia och thes för att ni gjorde min kväll...

Till er andra... äh, pallar inte ens att säga nåt... förutom...ni är INTE bjudna på bröllopet... även om ni fått en inbjudan så räknas det inte... detta är inte till dom som hade bra anledningar till att inte komma.. detta är till er som bara sket i allt..


PUSS PÅ DIG PUFF! ME LOVE YOU LOOOOOOONG TIME!!!

Möhippa,bröllop,skola och flytt..

japp nog fan har jag att göra nu.. kan man lugnt säga.. på lördag är det min möhippa och jag har ingen aningom vad vi ska göra.. lite små nojjig och små panikslagen att det kommer va nåt som jag fasar för mest.. men jag litar på madde... det blir säkert roligt..

sen börjar skolan på tisdag och jag har prov på onsdag.. kul.. not.. sen är det mindre än en månad kvar till bröllopet.. ska skicka iväg presentlistan imorrn.. den har blivit snäppet längre nu eftersom jag och pierre ska flytta..

japp ni lästa rätt.. jag och pierre flyttar till Jordbro första helgen i februari.. vi ska hyra en kompis lägenhet.. ska bli så jävla skönt..

lite stressigt, men fruktanskvärt skönt när det väl är klart.. så jag tackar K för att vi får hyra lägenheten..

så har jag pratat med A, äntligen.. fick veta lite saker jag inte blev så glad över och jag tror faktiskt inte att han och jag kommer kunna vara vänner på samma sätt igen.. för jag vet inte om jag tror på det han sa till mig.. anledningen till att han inte hört av sig lät inte trovärdig enligt mig.. så jag vet inte...

är alldeles för mycket för mig just nu..  jag kommer behöva semester när allt är över.. längtar till vecka 9 då vi ska åka till fjällen i en vecka.. ska bli så skönt..

nu ska jag faktikst fortsätta kolla på förhäxad.. jaaa jag vet jag är larvig, men jag älskar en serien och nu har ja alla säsonger... så pierre får stå ut..är snart klar me första säsongen...:P

nattinatti
pusspuss

Videoblogg

vi kan inte sova, så jag har lånat mammas minipc... för det första, fan va smått allt är... ett helvete att skriva... blir fel hela tiden...nu anstränger jag mig som fan... menmen... tänke försöka låna den här då o då o slänga upp en videoblogg..

jag är helt osminkad, sjukt jävla trött så döm mg inte för hur jag ser ut... fixar en till imorrn..:P




NATTTTIIIIIIIII

Gott nytt år..

jahapp så va det ett nytt år nu då... vi tog det lagom lugnt igår.. det va ja,calle,pierre,david och Thes... det va skitkul.. trots att vi inte va så många så va det riktigt roligt..
vi åt fläskfile och potatisgratäng till middag.. thes som redan hade ätit, men det hindrade inte henne från att äta min underbara mat..haha..
vi var nere hos min mormor och lånade deras hus (dom va inte hemma) så efter middagen gick vi ner och satte oss vid tvn och kollade på lesbian vampire killers och åt ostbricka, drack massa och hade helt enkelt jävligt kul o mysigt..

vid kvart i 00 så skulle vi rulla ut och tända raketer och önska alla ett gott nytt år..

men det va nåt som förstrde det.. iallafall för mig och pierre... hans pappa ringde och skällde ut honom för vissa saker, bland annat för bröllopet om att vi inte bjuder hans fru o så.. lång historia.. .och sen om inte det va nog så skulle han sfru prata med pierre... och hon va skitförbannad, och trots att vi inte bjudit henne så lägger hon sig i om vem vi får bjuda och inte bjuda... jag har aldrig träffat henne, men första intrycket är fan inte bra... och dessutom började hon säga att "jaaa om hon/han kommer så kommer inte vi" GAH! jag skrek på pierre att vi skulle gå ut. att inte ta det nu.. men nejnej dom fortsatte hålla på o skäla på honom och nu verkar det som om dom tar för givet att få komma på bröllopet.. vilket dom inte kommer få.. pierres lilelbror är mer än välkommen, men tyvärr inte hans föräldrar...

menmen nog om det... pierre blev såklart lessen och förbannad att dom ringde några minuter innan nyår.. men han lyckades skaka sig av det och så gick vi ut.. vi sköt en helvetes massa raketer, pussades och kramades.. o ja lovar det va en jävla massa raketer.. så pass mycket att efter 30 minuter pallade ja o thes inte mer så vi gick in och 30 minuter senare kom pojkarna in.. ,

sen satt vi och kollade på olika hemmafilmer, snackade massa sex..en jävla massa sex.. vi drack mer och pratade ännu mer sex.. sen gick thes hem och pojkarna hoppasde in i bastum medans jag städade undan och bäddade sängarna... sen helt plötsligt flög calle,david förbi mig och ut i snön... finns bilder på det också..:P
sen gick vi o la oss....



såå d va min nyårsafton.... skriver mera sen...

pusso hej

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: Angiie Dahlö