blandade känslor...förvirrad...

nu var det ett tag sen jag skrev igen.. har haft mycket att tänka på ...
jag funderar på va ja ska göra med allt..
jag tycker om skolan.. det är inte det, men jag vet itne om jag gör det här för att göra alla andra nöjda...
jag tror att jag började den här utbildningen för att enbart få alla runt mej att sluta tjata...
visst det är kul att lära sig om dom här sakerna.. absolut.. det är en bra grej att falla tillbaka på om nåt skulle skita sig i framtiden..

men samtidigt... gör jag det här för att jag vill eller för att jag vill göra alla andra nöjda.. jag vill inte göra någon besviken.. men det kommer jag att göra om jag hoppar av.. så jag måste försöka ta mig igenom det här för alla andras skull...
hade prov idag... ett prov som ja borde klarat, men det kändes inte som om jag klarade det... men ja vet inte.. jag pluggade inte så mycket jag borde gjort.. jag gjorde inte mitt bästa.. för jag kände mig inte taggad att plugga... att lära mig...

jag orkade inte... eller jag orkar inte... jag vet inte.. jag är så sjukt förvirrad... allt snurrar.... menmen.. jag ska föröska ta mig igenom den här terminen iallafall...

sen har min mobil gått sönder.. kan knappt ta emot sms, kan knappt ta emot samtal eller ringa nån.. den stänger av sig själv hela tiden... *gah*
så nu har ja tröttnat på sony ericsson och bestämde mig för att skaffa mig en  nokia... en Nokia 5800 XpressMusic...
så nu väntar ja på att den ska komma hit.. betalade 179 kr extra för att får den hemskickad onom 48 timmar, inte fan har ja fått nån mobil idag, så ja kontaktade företaget och nu skulle dom sätta in pengarna till mig igen..
lite små besviken för att ja behöver verkligen en mobil som fungerar...
menmen skit samma.. den kommer nog imorgon om jag har tur... =)=)

så här ser den ut.. wiieee längtar som faaaaaan på att få hem telefonen!!!
sen har ja köpt nya skor också... ett par uggs... :D:D svarta.. nästa månad ska ja köpa bruna också.. hihi


nää nu måste ja plugga..
puss o hej

rädsla....

 

 

Det finns många saker man kan vara rädd för. Man kan vara rädd för spindlar, för höjder, för cancer, för åska och för mörker. Man kan vara rädd för att flyga, för att bli påkörd, för att bli våldtagen, för att bli skadad och för att dö.

De flesta rädslorna folk har grundar sig just i att de är rädda för att dö, och hon var inte rädd för att dö. Ibland på natten drömde hon att hon dog, och hon kände vassa knivar skära i henne, och kulor slita sönder hennes kropp. Döden efterföljdes alltid av en känsla av att äntligen vara fri. Och att vara fri var det enda hon eftersträvade. På morgonen efter en sådan dröm brukade hennes hjärta klappa extra hårt och det var svårt att få kontakt med henne, eftersom hennes tankar uppfylldes av känslan av döden, av friheten.

Men samtidigt var det inte det att hon ville dö, hon ville bara vara fri. När hon låg och funderade över rädslor, insåg hon att hon var rädd för ganska mycket också, vilket begränsade hennes frihet. Hon var rädd för att titta folk i ögonen, för att bli sedd, för att ha känslor, för att älska och för att leva. Varje steg hon tog, togs med stor försiktighet, som om det helt plötsligt skulle dyka upp ett hinder framför henne som skulle bryta ner hennes sköld, någonting som skulle krossa illusionen. Den illusion hon hade av sig själv och som hon ansträngde sig för att andra också skulle se. Illusionen av att bara vara.

Det är svårt att bara vara, tänkte hon och drog täcket över huvudet, precis som hon alltid gjorde när någonting blev för jobbigt att tänka på, precis som om tankarna bara skulle existera i det fördolda, och försvinna igen när hon åter möttes av det som betecknades som verkligheten. Hon skulle så gärna vilja vara precis det som hon trodde att hon var, tänkte hon och blundade hårt. Hon skulle så gärna vilja vara ond, tuff, ytlig, känslokall och bara inte bry sig om någonting. Allt skulle vara så mycket lättare då.

Det är inte förrän man slutar bry sig som man kan vara helt ärlig, både mot sig själv och mot andra. För när man slutar bry sig om vad andra tycker, behöver man inte längre ha en skyddande sköld som upprätthåller illusionen av hur man vill vara, och man kan äntligen bara vara sig själv.

Men hur slutar man bry sig, tänkte hon och tryckte ned ansiktet så hårt i kudden att hon nästan inte kunde andas. Eller rättare sagt, går det att inte bry sig för överhuvudtaget? Finns det människor som är helt ärliga? Finns det människor som kan göra precis som de vill och säga exakt det som de tycker, när som helst, var som helst, hur som helst? Om hon själv var sådan, skulle hon just nu öppna fönstret, skrika högt och kasta ut alla jobbiga minnen och låta dem försvinna i natten. Säkerligen skulle någon ha reagerat och bestämt att hon är en fara för sig själv och andra och låsa in henne på ett mentalsjukhus. Och fastän det skulle vara befriande att bli stämplad som sinnessjuk och därmed uppnå psykisk frihet, är den fysiska friheten för viktig för henne. Och när hon inser det lyfter hon på täcket och bländas av det skarpa ljuset från taklampan.

Hon kommer fram till att det inte finns någon som uppnått total frihet. I alla fall hoppas hon det, för hon vill inte att hennes illusioner ska krossas. Hon vill att alla ska plågas och pinas precis på samma sätt som henne, och hon känner sig ond. Hon intalar sig att inget kan skada henne, och hon känner sig tuff. Hon raderar alla jobbiga tankar, och känner sig ytlig. Hon suddar bort alla jobbiga känslor och känner sig kall. Men hur mycket hon än försöker, finns det någonting kvar inom henne som gör att hon inte kan sluta bry sig, och hon kan inte bli fri. I hennes drömmar kan hon bli fri, men hon väcks alltid upp ur sina drömmar, och det blir allt jobbigare att komma tillbaka till verkligheten. Kanske vore det bäst att lägga sig i sängen, dra täcket över huvudet, stänga ögonen och aldrig någonsin öppna dem igen. Att äntligen våga släppa taget och försvinna in i sin drömvärld för alltid. Men kanske är hon för rädd för det också.

 


Detox Dag 5

Hej... sorry att jag inte skrivit och berättat hur det har gått med detoxen..
men nu ska ja skriva lite snabbt.. jag har haft sjukt mycket att göra i skolan!
Detoxen går bara bra... för det första jag har inte rökt på 5 dagar... det går skitbra...

Jag håller mej till det som jag köpte, fast jag har ändrat lite och lagt till några rätter.. jag klarar inte av at enbart dricka, så jag har ätit sallad och en jävla massa bönor.. blir jag salt sugen, vilket jag blivit ofta så äter jag kidneyböner vilket är sjukt gott.. dock gillar inte min sambo det så mycket.. ni vet ju.. magen drar igång av allt dte här ganska mycket.. haha

det enda jag har haft riktigt svårt för är att inte dricka någon cola.. jag fuskade lite igår geneom att köpa en cola..=(=( men men... alla gör väl snesteg..

men ja känner mej sjukt pigg fakuitkst.. och sjukt nog så känner jag inget större röksug.. iallafall ingen abstinens... det är mest vanan som är svår att bryta... at röka när man går till bussen eller till skolan... och det svåraste är att inte röka efter maten..:P

men jag är sjukt stolt över mej själv iallafall..

nää nu måste jag plugga.. har prov imorgon!

ska skriva och berätta mera imorgon...

puss på er alla...

Detox Dag 1

jaaa nu kör vi.. eller iallafall jag och pierre... pierre kommer inte köra lite stenhårt som jag eftersom ahn har ett fysiskt ansträngande arbete, men sålänge vi e hemma kommer han köra...=)

Jag gör något annorlunda mot dom andra i gruppen... jag har köpt ett färdigt detoxpaket på hälsokost affären..
kände att det skulle va bättre för mej o lättare att hålla reda på..=)
jag får dock äta frukt och sån emellan dom drickor som man fått med... =)

plus att jag ska sluta röka och inte dricka cola nu på en vecka.. kommer ju bli kul för alla imorrn och på måndag.. not!

ja kommer nog inte vara så trevligt har ja en känsla av...:p



det här paketet har ja köpt..jag kommer dock att äta massa frukt och sånt emellan.. det står att man får göra det...:P kommer inte bli lätt, men ja ska fan klara det..:D:D:D

....

är alldeles för nere för att skriva mycket just nu.. kan bli mera sen.. men itne just nu..



ungefär så här mår ja ida...

dikter till Daddy.. faaaan va ont det gör... mer blogg imorrn

Vaknade upp idag i fosterställning
med armarna hårt lindade runt mina knän.

Kudden var blöt efter mina många tårar.
Mascaran jag lämnat kvar som återvinning existerade inte längre.

Varför i helvete gråter jag?

Jag vet ju att det bara var en jävla dröm
Även om jag levde mig in i den
för att inte bli galen.
den var så underbar
och min längtan när jag vaknade upp
var starkare än någonsin.

Ingen kan förstå hur det känns att försöka förtränga någon
som ständigt hemsöker drömmarna.


Och mina drömmar handlar numera bara om dig.

Det måste vara du för jag vet att du finns.
Alla våra stunder jag vet att du minns.
Den sorgen, Den smärtan när du försvann,
Snälla kom tillbaka för jag vill ha dej i min famn.

Synen är suddig och mitt hjärta det bankar.
24 secunder och du finns i mina tankar,
Att hälsa på sin far vid en mur,
Går inte att förklara hela kroppen känns så stel.

Tårarna rinner ner för min kind.
Allting gick för fort tiden flyger förbi.
Alla stunder i mitt liv kretsar kring dig.
pappa rest in peace snälla vänta på mig.

Tänker tillbaks och nu står jag här igen.
Det var du och jag mot världen för länge sen.
Jag undrar hur du känner och jag undrar hur du mår.
Får en blick tillbaka efter så lång tid.

För aldrig kan jag glömma jag lägger aldrig av,
Kommer skriva brev till dej tills den dan jag får ett svar. Jag tror på dej pappa jag vet du lever kvar.
För minnena finns kvar efter alla dessa dar.
En stjärna lyser för dig min vän.
Ett hjärta slår för att du finns här dagligen.

En tanke finns tills den dagen vi syns igen.
En längtan inom mig att du skall komma hem.
Har du sett allt som hänt har du koll på mig här nere? Glöm aldrig tiden som du hade på jorden jag ber dej.

En hälsning från folket här nere du får.
Ta hand om dig pappa vi ses om ett par år.
2006 09 09, är datumet vi minns när hela världen stod still.
Du finns i mitt hjärta du finns i mina drömmar.
Mark min far,  mina tankar dom strömmar.

Du är alltid med mig ja du är en skyddsängel.
ser dig sväva förbi och jag ser hur du hjälper.
Varje gång jag ser din sten så hugger det i magen.
För att just du försvann och blev tagen.

pappa kom tillbaka din dotter vill inte leva utan dig.

 

Jag lyssnar för att höra din ljuva stämma.
Någonting är fel och du är inte hemma.
Vart tog du vägen när jag behövde dig så.
döden tog dig och nu svävar du i det blå.

Jag har inte kraften att förlora en till.
För när du försvann stod tiden still.
2006 va då allt hände.
När du försvann och livet vände.

Jag ska bygga en trappa så jag hälsa på dig ibland.
Viska i dina öron och ta i din hand.
Hålla om dig hårt och smeka din kind.
Springa bredvid dig pappa som en vind.

Det är hårt o mista någon man tycker om.
Vi pratade om änglar och du blev en av dom.
För mig på jorden var du alltid änglalik.
Med dej som pappa kände jag mig alltid rik.

När du försvann, försvann en del av mig.
Tårar rinner och jag blir aldrig mer okej.
Många säger att dom vet hur det känns.
Men dom vet inte hur mycket saknad bränns.

pappa jag glömmer dig aldrig.
Du är fortfarande min bästa vän.

 

Himmeln ligger högt i skyn när jag
sitter o tänker på dej. Igår föll det en stjärna
och jag vet att det var du, du vill mig nåt,
men jag kunde inte höra dej, saknar du mig,
jag saknar dej av hela mitt hjärta.
Det finns bara smärta i mina tårar, det finns bara smärta i mitt blod, men du kommer rinna som den vackraste flod i mitt hjärta resten av mitt liv.

Mitt liv rasa samman den dagen du gick ifrån oss
du gick ifrån oss utan att ta farväl.
Önskar varje dag att du var här för det har inte gått en dag utan att sakna dig sen du lämnade oss
Det gör fortfarnade ont i mig att jag inte fick säga
att jag älskar dig och hur underbar du var som far till mig.

Den dagen du lämnade oss gick allt sönder i mig
Den dagen det blev ett djupt sår i mig.
Det spelar ingen roll hur många tårar jag gråter för dig. Såret i min själ kommer aldrig läkas i mig, det kommer alltid fattas en del av mig och det är DU.

Daddy, dagarna går och kommer, och livet bara rusar förbi
förbi i en fart, som jag inte hinner med i
Det känns som att jag bara springer och springer
i en löpbana som aldrig tar slut
i en löpbana utan mål
Sen den dagen du dog, har jag bara sprungit och sprungit
försökt att hinna med i skolan och på fritiden
Men jag har inte lyckas
jag har inte lyckas, att var den personen jag vill vara
jag har saknat dej
Daddy jag älskar dej
Din dotter Helena

Daddy, jag minns dej, saknar dej, vill träffa dej
Men jag vet, vet att jag inte kan träffa dej
men jag kan sakna dej och minnas dej
jag kan älska dej med hela mitt hjärta, och det är vad jag gör.
Du finns i mina drömmar om natten, du finns i mitt minne på dagen
Du är alltid en vind som följer mej, vart jag än går
Du är alltid ett stöd, när jag behöver ett
Du finns inte här på jorden, men i mitt hjärta och min själ
Daddy, jag glömmer aldrig dej
ALDRIG
Din Dotter Helena


Snart 3 år sen du försvann



Mark... fan va ja saknar dej... på onsdag är det 3 år sen du försvann..och imorgon är det 3 år sen jag kramade dej sista gången... tårarna bara rinner just nu... saknar dig så det gör ont... fruktansvärt ont...
du har gjort mej till den jag är, du älskade mig.
Jag saknar dig saknar du mig.
Jag kommer alltid känna en sorgsen vind varje gång jag går in i ditt rum där du alltid låg. Det kommer alltid va en sorgsen vind i min själ. så länge jag lever så kommer det alltid fattas en del av mig och den delen går inte att bygga upp, för den delen bestod av dig.
Sen den dagen du lämnade oss har regnet slagit hårt mott min kind. Himlen blev grå och våra liv föll i bitar
stor sorg i våra hjärtan när du gick ifrån oss.
Nåt stort inifrån mej har försvunnit och blivit ett enda stort sår. Din bort gång går inte att förklara, du rycktes ifrån oss utan att säga farväl. Vi fick säga farväl när du redan var borta . Gjorde så ont att se dig ligga där helt livlös utan att säga ett ord.
Jag ska bevara alla minerna och dom bra stunderna inom tills jag dör..

du smekte min kind
tårkade mina tårar.
visste att du alltid skulle finnas
när jag behövde dej.

jag kunde sitta o prata i timmar
o du lyssnad alltid
inget var jobbigt för dej.

du tröstade mej med din blick,
jag visste alltid att det skulle bli bättre.
men nu tårkar du inte längre mina tårar
o jag vet inte om det kommer bli bättre

du finns inte längre kvar
du kan inte längre tårka mina tårar...

pappa jag saknar dej,
hjälp mej,
krama mej,
gör som du brukade!!

pappa jag saknar dej...

pappa
Hör du inte att jag ropar????

pappa
KOM TILLBAKA!!!

Förstår du inte att jag behöver dej nu??

pappa
KOM NU!!
pappa!!!!!!!!!!!!
JAG SAKNAR JU DEJ!!

jag har inga ord men det svider, Mark


om jag blundar så ser jag ditt ansikte, mark
jag kan känna din värme och höra ditt skratt
du togs bort från oss för tidigt,mark
men jag drömmer om dej varje natt

minnena bränner under huden, mark
och ibland tror jag fortfarande att du är kvar
jag har försökt förstå varför , Mark
och fallit till botten utan några svar

det är så tomt utan dej, mark
och ibland tvivlar jag på att mitt hjärta slår
inga ord kan beskriva saknad, mark
och det finns ändå ingen som förstår

Hur reser man sig efter varje fall, Mark
Hur andas man när man glömt hur man gör?
Hur ser man när man gråtit ögonen blinda, mark
Hur går man vidare när nån man älskar dör

jag har försökt att hitta tillbaka
men vägarna är för långa och för svåra att följa
jag tappade bort mej själv och verkligheten när
jag skulle försöka leva igen

jag går hand i hand med rädslan
vi har umgåtts så mycket nu
att jag tror vi kan bli bästa vänner
vi väntar tillsammans på vem som kommer att
försvinna nästa gång
jag hoppas jag inte blir ensam kvar i slutet

det är svårt att andas när man inte kan
lungorna vill inte fungera, jag vet inte om mitt hjärta
fortfarande
slår
utan dej står tiden stilla

skrev det här samma dag han dog.. la det på olycksplatsen... och prästen läste upp det på begravningen..

"Why you,mark.. you were always so happy..
you were always here for me,always..
thank you for all you have done..
all the things you  support me for.
all the loving you´ve giving me..
I will miss you so much..
i cant belive youre gone
and when I´m coming home, I´ll miss your laugh and smile...
when i close my eyes all I see is this face of an angel..
I never thought it could feel this empty..
I never imagined my bode had all these tears (they never seem to end)
You showed us heaven
now you´ve giving us hell
we need you here
dont leave me, dont leave my mother
dont force her to be on her own
we cry for you all the time..
we cry for you everyday
we cry for the lost dreams,we cry for the brooken hearts...
we cry for all the things you left behind
I hope you can see me right now while I write this for you..
I will miss you and I love you,daddy..
LOVE FROM YOUR dotter..

 

I miss you....

 

 


Mina underbara vänner

Andreas:

Jag älskar dig över allt annat, du är den bästa som finns i mitt liv. Allt jag vill är att du ska vara lycklig. Jag vill inte att du ska gråta, iaf inte ensammen. Kom hit så kan vi gråta tillsammans. Jag vill verkligen inget annat än att se dig lycklig. Du behöver det. Du behöver känna på vad lycka är. Jag vill se dig le hela tiden. När jag är ledsen tänker jag på dig, då blir jag glad, iaf så glad så jag orkar leva vidare. Det är er jag lever för,

det kommer att ta tid du behöver inte säga nåt jag ser hur du mår ge mig din hand jag ska hjälpa dig tillbaka till ljuset tillsammans är vi starka släpp aldrig taget jag lämnar dig aldrig jag vet att du gråter genom dagar och nätter jag vet hur smärtan du just bär på känns hur ont den svider men kom hit min älskade vän jag kan hjälpa dig upp kom & ta min hand jag vet att du klarar det tillsammans är vi starka en dag står du och jag hand i hand på livets topp ser ner för hela vägen ser allt vi gått igenom ser allt vi klarat Kom min vän vi börjar gå mot livets topp kom älskar dej,gubben...nu o för alltid....

 

Hur mycket jag än tänker och försöker få fram så kan jag
aldrig berätta i ord hur mycket jag tycker om dej. Visst
tänker jag inte så mycket på att du faktiskt betyder och är
nåt viktigt för mej. Inte varje dag, inte varje minut. Men
ibland så kommer man på sej själv med att tänka: Vad hade
jag gjort om inte DU hade funnits då? Vad hade jag gjort om
jag inte haft DEJ vid min sida? Du som alltid stöttar och
hjälper mej upp. Du som alltid får mej att skratta och le.
Du som alltid finns där för mej. Vet inte vad jag hade
gjort utan dej. Du får mina tårar att blekna och mina ögon
att torkas. Varje minne av dej är guld värt. Kom ihåg att
jag också alltid finns där för dej.
Jag håller dina hemligheter för mej själv, jag stöttar dej
gärna när du behöver, jag är beredd på att ta dej när du
faller och även om jag inte står vid din sida...
så finns jag där. Alltid redo, alltid beredd på att trösta
dej eller hjälpa dej med problem. Jag kan skatta mej lycklig som har en vän som du.

LoVe You, kompis!! forever and in ever....tills döden skiljer oss åt ;)
och det kan den göra när som helst.....:(

För varje gång alla mina sömmar
till hjärtat som blev för utslitet
sprättats upp så har du
funnits där och suttit och
sytt ihop det
tråd efter tråd

och för varje gång jag fallit
har jag insett att jag aldrig
fallit helt och hållet
för du har alltid stått
där bakom för att
dra mig tillbaka.

Din smärta är min smärta
och jag känner i varje
liten del av kroppen när
du har ont
det kallas kärlek
kärlek till en vän
på en så hög nivå
som inte går att mätas

du är som min soulmate
den som förstår utan att ens behöva
höra ordet av det
den som jag kan skratta med
hur många sprickor i livet
jag än funnit.

Och du är som en serie
man blir beroende av
som man bara inte kan sluta
följa
eller egentligen så är du väll
som luft och mat
'cause i can't take a step without you

och jag trodde jag visste allt
om livet, hur livet så lätt
kan ge en käftsmäll och sedan
sitter man där med tyngden
på sina axlar
men jag insåg att det även
fanns såna som kan
trolla bort det onda
med bara närhet.

Någon som får en att skratta
no matter what
någon som får en att gå runt
hur lite lungkapacitet man
än påstår att man ha

och du, du är fan mitt bevis
på att det finns mirakel.

Andreas, Anglica,Kicki, Fia och min älskade Pierre

För du vet det finns sånna människor som låtsas bry sig låtsas finnas där
men när det gäller så tittar man åt både höger och vänster och alla
precis alla har lämnat ens sida men så tittar man bak som ett sista hopp
och där står ni  som sanna vänner och ska hindra mig från att falla hindra mig från att förloras

för ni känner mig och ni vet att jag har så lätt för det ni vet konsten att försvinna
in i drömmarna och när jag vänder mig om så vet jag att ni står där
with arms wide open under the sunlight welcome to this place I'll show you everything

för ni visar mig en värld av ärlighet sanning lycka skratt samhörighet och
ni visar ett ställe där man kan vara sig själv och finna glädje
ni visar ett paradis där man kan gråta om man vill och det är okej att känna sorg
det är okej och ni kommer finnas där och trösta ni kommer finnas där
och ni kommer säkert gråta för det gör ont i er med att se mig ledsen

och en sådan vänskap växer inte på träd och jag ville bara berätta
att det gör inte hjärtan som era  heller

När jag trodde jag var ensam

När jag kände hur jag föll
När hoppet började tvivla
just då,
klev ni in
ni drog upp mig på benen
ni stöttade min kropp,
ni torkade mina tårar
och gav mig allt ditt hopp,
kanske var det ödet som förde oss samman,
så olika på så många vis
men samma känslor
hjärtan som frusit till is
den dagen ni fattade min hand
lät mig bli en del av er
det var den dagen vi knöt vårt eviga vänskaps band
ni kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta
ni kommer alltid finnas där
Vi har kämpat i motvind
gråtit floder av tårar
gått åt olika håll
men vi har alltid funnit vägen tillbaka,

det ni är för mig mina vänner
det ni betyder för mig
kan jag aldrig säga mycket nog,
det finns inte ord för det

ni är allt för mig

jag älskar er, ni gör livet värt att leva...=)=)


Helgen!

Tjooohoooo!
Hej allihoppa..
kanske inte är så många.. men några är det vet jag som läser min blogg.. hoppas ni har haft en bra helg. det har iallafall jag. i fredags tog jag och pierre det bara lugnt.. jag försökte mig på att plugga lite psykologi, men det gick väl inte så jätte bra..:P har prov på tisdag så jag måste plugga nu.. men det står helt stilla i mitt lilla huvud..

I går kom min underbara kusin Maya hit... har inte umgåtts med henne på jätte länge så det var jättekul.. hon är 15 år och jaaa ni vet ju själva hur man va när man var 15.. jag då, som den överbeskyddande kusinen gav henne 20 frågor.. haha.. men tror inte att hon tog allt för illa upp iallafall.. :P:P
hon vet att jag bara älskar henne och inte vill se henne sårad.. hon satt halva kvällen och smsade med en kille som jag tror heter fredrik.. hihi dom va jättesöta... värsta söta smsen han skrev till henne.
verkar vara en bra kille.. hoppas att det är en bra kille iallafall..

Vi åt lövbiff och pommesfrites och bea-sås... så kollade vi på "och han älskade dom alla" och sen kollade vi på "Mamma Mia".. jag avgudar den filmen.. och eftersom Maya är precis som jag så gör hon det också..

Jag älskar henne så otroligt mycket och vill att alla ska veta att hon är en underbar person och att hon är sjukt duktig i skolan.. Tro inget annat gumman.. du kommer ta dej långt här i livet.. det vet  jag...=)=)

Maya och hennes underbara lilla hund Dante...=)=)

jaaa jag vet.. jag ser ut sim ett spöke brevid henne.. haha... *KÄRLEK*

TAck för en underbar kväll gumman....=)=)=)

Och idag då... då har jag vart i staden med Angelica.. och  haft skitkul... verkligen en av dom roligaste dagarna på länge..
Vi köpte likadanna hattar.. haha...

Världens bästa Karlsson!!! :D:D

Angelica kollar på vaddå? :P:P

Bästaste av vänner... d e vi det.. här har vi roligt medans vi väntar på peter som ska köra hem oss.. och som vanligt hade han kört fel... haha.. hans lokalsinne i lite som det är.. det är inte riktigt på topp... :D:D
ojaaaa.... vi är fullt normala... i vår umgängetskrets iallafall..:D:D

Det här lilla mongot väntade vi på... visst e han söt... i Angelicas hatt.. hihi

Peter va ganska trött.. märks det.. .hahahha...

Hahahahaha..... trött som sagt..:D:D

Tack alla som hjälpte till att göra min helg helt underbar.. nu ska huvudet ner i psykoligi boken... =(=(
byebye

glömde en sak

Glömde ju att berätta vad det står p åmitt ben.. det står
Im Memorial..Impossible..Imortal..impeacheble..
you are a Never die.. A.

det är min styvbror Andreas som skrivit den texten... och han dog 1999...
Den står på hans grav... och jag har alltid älskat just den delen.. den är underbar...
Och för er som inte vet det så var han hårdrockare.. så texten är djup.. mycket djup.. vissa kanske har psyke nog att förstå texten.. andra inte... men ja ville iallafall hedra Andreas och hans talang genom att tatuera in texten på benet..

ny tatuerad...

hejhej!!!!
nu va det ett tag sen ja skrev igen...:P:P
mycket har hänt sen sist..
har haft så sjukt mycket att göra i skolan... har ett fördjupningsarbete att göra.. två prov...flera inlämningsuppgifter o nån hemtenta.... orkar inte... =(=( menmen det är kul att lära sig nya saker...

Jag var också på tatueringsmässan i fredags.. och ja hade planerat att bara göra en tatuering.. en text på benet.. slutade med att jag gick därifrån med två.. en på handleden också.. hihi kinatecken för mitt stjärntecken.. gjorde ont som satan.. den på benet kändes knappt... Angelica gjorde kinatecken för styrka mellan skulderbladen och andreas skrev nåt på höften typ.. ska slänga upp lite bilder så ni får se..

nää blev ett kort inlägg... har inte tid att skriva mer.. måste fortsätta plugga Omvårdnad... =)= )

jag och angelica på mässan precis innan jag ska tatuera mej hos en dansk..:P

Andreas tatuering innan dom har börjat tatuera...

gjorde ont som satan....*GAH*

helt nygjord...

den där gjorde inte alls ont...

ja fick sitta o hålla upp benet hela tiden... och d va skitjobbigt.. dom hade inga britsar.. så ja fick sitta på en riktigt obehaglig stol..

resultatet...:D:D

såååå nöjd....

Han som tatuerade mej på benet... han va riktigt läskig.. hans ögon-.. shit, ja va livrädd.. hahaha

juste... vi träffade Lizzardman.... =)=) så jävla häftig han e.. skön som fan...hihi

Angelica blev kåt som fan av att bli tatuerad.. haha... hon tyckte d va skitskönt...;) älskar dej gumman

andreas hög på socker och koffein och samtidigt sjukt trött...haha

Angelicas skitsnygga tatuering...:D:D

Dom satt o sjöng med i bilen... jag o angelica höll seriöst på att slänga ut dom på sidan av vägen...
alla va något övertrötta.. slutade me att vi hade allsång i bilen på väg hem..

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: Angiie Dahlö