hello

Hejhej!
Nu va det ett tag sen jag skrev. Så va har hänt den senaste tiden. För en vecka sen åkte jag och pierre ner till Vimmerby. Vi åkte med min svärmor och bodde hos min svägerska Veronica. Fira midsommar hos några vänner till dom. Va härligt att komma iväg och det va rikigt trevligt o mysigt att fira midsommar där.
Dock slutade kvällen inte så jättebra. Jag hade tagit tabletter så jag kunde äta mjölkprodukter. Brukar fungera jättebra, men inte den här gången. Tror det va lite väl mycket laktosprodukter och vid 22 fick jag kramper och mådde rikgit dåligt, vid 23 sa jag till pierre att jag ville gå. Vi skulle sova hos pierres mammas kille som bodde väldigt nära där vi va.
Vi frågade Inger o roger om vi kunde få nyckeln så vi kunde gå. Jag förklarade som det va för jag mådde inte bra och sen gick vi.
På lördagen satt vi först hos Roger o pratade o drack kaffe. Sen skulle vi tillbaka till där festen va och käka lunch. Slutade med att vi va kvar där hela dagen. Dom andra spelade poker.
Ingen höjdare för Pierre att spela. Varken jag eller Inger gillade det så jättemycket eftersom han är spelmissbrukare. Eller han är "nykter" nu, men vi gillar inte att han spelar, även om det är under sånna här omständigheter.
Efter det åkte vi hem till Veronica o ronny igen och jag och veronica satt o drack vin o pratade massa. Ronnys dotter va me också. Hon drack självklart inte, men hon va me när vi satt o pratade. Det va mycket trevligt. Känner verkligen att jag gift in mig i en underbar familj.
På söndagen åkte vi hem. Först tåget från vimmerby till linköping. Väl i linköping så såg vi att tåget till sthlm va över en timme försenat så vi fick sitta där i två timmar. Gjorde inte så mycket då jag satt i solen o läste min bok.
Väl i stockholm kom mamma o hämtade oss o så åkte vi o storhandlade. Sen hem.
Måndagen o tisdagen var jag ledig och igår jobbade jag. Va ganska svårt faktikst då hon jag obbade med inte kunde se så bra och var döv. Ingen taktilteckning utan man fick stå på ett speciellt sätt för att hon skulle se vad man sa och det va inte alltid hon såg och det blev missförstånd. Va väldigt jobbigt.
Väl hemma så va min fot stor o blå igen. Fan säger jag bara va ont jag haft sen igår. Ringde min läkare o bad om flera värktabletter då mina e slut och tillslut fick jag mitt recpet förnyat. Så nu ligger jag i soffan med pierre o kollar på tv o känner mig lite lullig i bollen. Hoppas det är bättre imorgon då jag ska in till stan igen o jobba.
Först till vällingby och hämta tjejen jag ska jobba med och sen in till stan igen. Hoppas foten är bättre. Måste ändå gå med skyddet på. Hoppas det inte är 30 grader varmt.
Oh juste. Jag får Csn till hösten. Så jävla skönt det känns. Känns som att jag lyckas med något iallafall.
Juste, haha, vår säng gick sönder i förrgår. Kul, not. Så vi fick i panik kolla blocket o ville ha någon annan än den det tillslut blev, men vi hade ingen som kunde köra o inget släp, så det blev en från Tyresö. Han va snäll att köra hit den för 100 kr extra så vi betalade 400 för sängen. Känns skönt att ha en säng som kommer hålla nu.
Idag saknar jag folk ganska mycket. Saknar gamla tider och saknar ibland så som det va förut. Inte mitt liv utan pierre, absolut inte, utan jag saknar vänner och folk som betydde mycket för mig förut och som jag inte har kontakt med idag. Det är tråkigt.
Sen självklart saknar jag Mark fruktansvärt mycket. Men det är ju inge nytt.
Nää nu ska vi kolla på de sista 10 minuterna på filmen och sen ska vi lägga oss i nya sängen o sova. O ja, vi ska sova då jag faktiskt har den tiden i månaden nu. Så nu vet ni det också. haha.
Här kommer en bild på vår nya säng...

personligt brev till csn..

här är mitt personliga brev till csn... tror ni dom kommer ge mig studiemedel???

Hej! Mitt namn är Helena Eld Bäckvall, jag är 26 år och pluggar på Södertörns folkhögskola till Teckenspråkstolk. Jag fick beskedet för några veckor sedan att jag inte är redo att gå vidrare upp till andra året på utbildningen, utan mina lärare vill att jag ska gå om första året.

 

 

Anledningen till att jag inte har kommit upp till den nivån i Teckenspråket som jag behöver för att gå vidare till andra året är att: jag har i 20 år pratat teckenspråk, min bästa vän är döv. Det kanske får er att tänka,  ja, men då borde hon ju kunna teckenspråk utan problem. Riktigt så simpelt är det tyvärr inte. Under de här 20 åren har inte min vän rättat mig en enda gång, hon har inte lärt mig rätt tecken, utan hon har anpassat sitt språk efter mig och inte tvärt om så som det skulle ha varit.

Detta har gjort att jag självklart då har fastnat i gamla tecken. Efter att ha pratat på ett sådant sätt i 20 år så är det ingen lätt vana att bryta.

Dock, när mina lärare sa det här till mig på ett handledarsamtal, så hade dem inte sagt det till mig tidigare. Jag visste alltså inte att jag låg på gränsen och att jag hade de här problemet eftersom jag inte fått någon förvarning alls. Jag har vetat under hela året att vissa småsaker måste jag träna mera på, men just att jag har fastnat i gamla tecken visste jag inte om eftersom ingen sagt något.

Nu är det så att detta har varit min dröm sedan jag var 6 år gammal. Jag har alltid velat bli teckenspråkstolk och jag kommer inte ge upp min dröm.

Men om jag inte kan få studiemedel så blir det svårt för mig att fortsätta.

Alltså är det så att jag måste gå om första året för att bryta gamla vanor.  Detta är alltså mitt personliga brev till er på CSN, min förklaring till varför jag måste gå om, eller snarare varför lärarna vill att jag ska gå om. Jag tar det som något positivt att jag får gå om eftersom det betyder ändå att trots mina svårigheter så har lärarna sett att det finns potential hos mig att bli tolk.

Jag hoppas detta brev räcker och att jag får studiemedel så jag kan fortsätta eftersträva min dröm att bli teckenspråkstolk.

 

MVH//Helena Eld Bäckvall 19850221-7204

Ps: Bifogar även ett mail från min lärare ang varför jag ska gå om första året. Se nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•                           Hej!

•                           Jag vill bara maila till dig detta texten som jag har skickat till dom som vi inte rekommenderat att fortsätta.

•                           Vi på skolan har sedan olika bedömningar för varje enskild elev gällande fortsatta studier till nästkommande år eller återupptagande av studier på samma år. I ditt,  Helena Eld Bäckvalls, fall är bedömningen och lösningen att du går om det första året.

•                           Vi på Södertörns folkhögskola har bedömt att du inte har uppfyllt alla mål i utbildningen under detta år

•                           Det vi vill betona och förtydliga med denna skrivelse är att har möjlighet att fortsätta utbildningen om du så önskar. Det är dock viktigt att du är medveten om att om du inte uppnår målen i utbildningen inte har rätt till ett kursbevis efter avslutad kurs (det dokument som uppvisar att du uppnått målen i utbildningen) utan du får då istället ett kursintyg (det dokument som uppvisar att du deltagit i kursen utan att ha uppnått målen).

•                           Om du bestämmer dig för att trots detta fortsätta din utbildning kontakta mig senast den 15 juni.

•                           Vänliga hälsningar

•                           Camilla Attestål

[email protected]


VARNING! LÅNGT INLÄGG

Idag kommer det bli ett långt inlägg. Jag har mycket i min skalle som måste ut nu. Mycket bra, mycket dåligt, mycket glädje och mycket sorg. Vet inte riktigt hur jag ska börja skriva, men jag fick idag en kommentar på en grej jag skrev som jag tog riktigt illa vid mig av.

Personen i fråga skrev under en status jag skrev (jag tog bort den direkt) att jag nu efter så här lång tid inte kan gräva ner mig längre, att jag inte längre kan må dåligt över det här. Att jag, om jag hade varit en normal människa skulle ha gått vidare nu när det gått 4 år sen han dog.

Det fick mig att tänka. Borde jag ha gått vidare? Det tycker jag iofs att jag har gjort. Jag gräver inte ner mig i min sorg längre, man vissa dagar är det jobbigt. Vissa dagar bli jag extra påmind om att han faktiskt är borta.

När man sörjer så sörjer man inte längst en rak linje. Alla dagar är inte lika. Ingen dag är lika ljus eller lika mörk som den andra.



Man måste få tänka sånna här tankar ibland. Man måste få känna ilska när någon man älskar har dött. Även om det har gått flera år. Alla som förlorat någon känner ilska, det är lika vanligt som att gråta. Ilskan var i början värre än vad den är idag. Och vid vissa tillfällen kunde jag känna skuld för att jag blev arg. Jag blev arg på folk som gnällde över småsaker och sånt. Även idag kan jag ibland ha svårt att ta mina vänners problem på allvar. Det händer inte alls lika ofta nu som det gjorde då.



Men den största ilskan var ändå mot Mark. Vrede över att han lämnade oss så hastigt, ilska över vad han utsatte oss för. Jag undrar vem det är som kunde vara så jävlig att han utsatte min familj för det här. Jag vill ibland hitta någon att skylla på. Det hade  kanske känts bättre om jag hittat en  syndabock.

Sen så känner jag självklart avundsjuka. Jag skäms för att säga det, man ibland är jag avundsjuk på andra som har sin pappa kvar i livet. Jag tyckte och tycker än idag att det är vansinnigt orättvist att jag blev av med min pappa medans andra har sin kvar.

Ibland käner jag  mig väldigt självisk och ibland hatisk mot adra. Kanske är fel att känna så, men ibland känner jag att ingen har samma rätt som jag att vara ledsen. Men det kanske hör ihop med ilskan på att andras liv fortsatte, medans mitt stannade upp. Sjävklart kan det vara svårt för folk i min omgivning.

När Mark dog, var en av mina första tankar att jag ville byta plats med honom. Jag satt och skrek att det skulle ha varit jag som blivit vald istället. Jag tror att det är en väldigt vanlig reaktion när man som barn ifrågasätter sin egna rätt att leva och varför det va förälder och inte man själv som dog.

Jag hade också väldigt mycket självmordstankar. Att få träffa honom och slippa leva med sorgen och saknaden. Sånna tankar har jag inte längre, man självklart vill jag träffa honom igen.

Jag blev väldigt rädd för döden också. Jag kunde sitta i timmar på internet och läsa minnessidor. Överallt såg jag bara olyckor och död på alla löpsedlar. Jag låg vaken om nätterna och var livrädd för att någon jag älskar skulle dö. Det gör jag än idag vissa nätter.

Jag var också väldigt rädd för vad som skulle hända om jag själv dog. Jag blev hastigt medveten om hur skört livet är och därför oroade jag mig ständigt för att jag skulle få någon sjukdom eller råka ut för någon olycka. Jag känner också skuld. Skuld för att jag fortfarande sörjer och skuld när jag inte sörjer. Alla tankar, alla OM som finns. Alla varför? Varför ringde jag inte hem den kvällen, varför sa jag aldrig till honom  hur mycket jag älskade honom. Varför kramade jag inte om honom en sista gång den där gången då jag såg honom för sista gången. kunde jag gjort någon som hindrat honom från att dö?

Det som gör ondast, det som skär i mig är att jag inte vet om det någonsin gick upp för Mark hur mycket jag älskade honom. I början var det mer skuldkänslor för när jag var glad och hade roligt. Hade jag rätt att vara glad när Mark inte längre kunde känna någon glädje.

 

Den paus jag fick från sorgen när jag skrattade gav mig mycket ångest eftersom det kändes som om jag övergav honom när det hände. Nu vet jag att jag får skratta och jag får må bra. Vilket jag gör. Jag vet att Mark skulle glädjas över att se mig lycklig. Han skulle itne vilja att jag grävde ner mig i sorgen, han skulle vilja att jag gick vidare med mitt liv, vilket jag gjort, men det är fortfarande jobbigt ibland.

Min mamma. När man förlorar någon sätts självklart relationer på sin spets och omprövas. Min relation till min mamma blev till en början mycket ansträngd. Vissa tillfällen har jag och min mamma exempelvis istället för att sörja tillsammans försökt vara starka för den andres skull. När Mark dog så knäckte det min mamma itur. Jag var enda barnet som bodde hemma, vilket resulterade i att jag fick ta hand om henne. Jag sköt på mitt egna sorgearbete för att ta hand om henne.

När Mark dog, blev jag lamslagen av sorgen, inte bara psykiskt utan fysiskt. Jag kunde inte sova, inte äta, fick panikångestattacker där jag var helt övertygad om att jag skulle dö.

 

Jag vågade inte gå ut bland folk. Jag fick dåligt samvete över att jag inte orkade vara den vän som jag kände att jag borde varit. Mitt självförtroende blev knäckt av att hela tiden vara så svag och kunna göra så ite för att förändra det. Mitt humör växlade hela tiden.

Ena stunden kunde jag känna mig svag och tycka att jag hade all rätt i världen att känna så. Medan jag andra stunder förbannade mig själv för att jag inte orkade göra saker. När han dog, var jag säker på att alla dem som verkade ha ett normalt liv igen efter att ha förlorat någon bara va okänsliga och jag var helt säker på att mig liv aldrgi skulle bli normalt igen. Jag trodde inte att jag någonsin skulle kunna känna riktig glädje.

Om någon sa till mig att det ksulle kännas bättre om något år så blev jag väldigt arg och tyckte inte att dem hadenågon rätt att uttala sig om min sorg på det sättet. Det första månaderna efter att Mark dog har jag till stor del glömt bort och när jag tänker tillbaka på dem så känns dem bara som en grå massa. Jag tror att det kan sägas hur många gånger som helst utan att någon som är i sorg kommer att lyssna.

Tiden läker. Den läker inte helt. Men den får det att kännas mindra. Ingen orkar sörja lika kraftigt hela tiden. Kroppen säger ifrån till sist. Om man bara tillåter sig själv att sörja och ser till att ta emot den hjälp som erbjuds är det en tidsfråga innan allt kommer kännas åtminstånde lite lättare. Men jag är inte förvånad om den som nyligen råkat ut för en stor sorg inte tror mig, för det skulle inte jag heller ha gjort.

Utan att man vet hur det givk till har det plötsligt gått ett år, och allting blir för en andra gång utan den döde. Så vad vill jag säga med allt detta. Jo , ni som säger att jag borde gått vidare. Jag har gått vidare, men det kommer fortfarande dagar när jag tycker allt är lika jobbigt som i början och där jag inte orkar med någonting, men alla dagar är inte så längre. Men när sådana dagar kommer tillåter jag mig själv att vara ledsen och försöker inte lyssna på kritiska röster som säger att jag borde gått vidare.

Jag saknar min pappa. Jag älskar min pappa. Jag känner mig tom utan min pappa. Jag behöver min pappa. Jag är lycklig. Jag skrattar. Jag gråter. Jag drömmer om honom. Jag vill ha honom tillbaka. Jag kan glädjas åt småsaker. Jag kan börja gråta åt småsaker. Men jag får göra det. Det är okej. Man jag stör mig fortfarande på folk som skriver att jag borde gått vidare. Jag är lyclig och jag har gått vidare. Såren har läkt, men ärren finns kvar och dem svider ibland.

Som sagt det blev ett långt inlägg. Inte så mycket glädje, men jag känner att jag behövde få ut det här från min lilla skalle. Jag har en jobbig dag idag. Hur hanterar jag det då? Jo jag skriver och jag lyssnar på musik. Utan musik vet jag inte hur jag skulle ta mig igenom allt som händer i mitt liv just nu.

Oh btw.. måste ju skriva. För några dagar sen var jag med om det häftigaste och mest underbaraste jag någonsin varit med om. Jag var med när Min fru födde hennes lilal dotter Idun. Helt fantastiskt. Tänker inte skriva och berätta hur det gick till. Tänker bara skriva tack till Maria och Per för att jag fick vara med o dela den här upplevelsen med er. Maria sa att jag var en trygghet. Det vet jag inte om jag var eftersom jag inte gjorde så mycket. Men den här dikten är iallafall till henne...=)

En känsla som värmer i hjärtat
Ett ord som fängslar ens sinnen
En person som använder alla krafter
Vad annat kan man kalla vänskap?

Hon ger mig styrka och stöd
Hennes ord ger kraft
Hennes skratt skänker glädje

I mitt hjärta har hon en särskild plats
Hon är en av dom finaste människa jag kan tänka mig
Många håller säkert med mig
Hon är den underbaraste ”syster” jag har

Om hon någon gång hamnar i knipa
Kommer jag finnas där bakom henne
Om hon gråter
Finns jag bredvid med ett knippe näsdukar

Hon betyder så mycket för mig
Hon ger mig en anledning att leva
Jag älskar henne på ett särskilt sätt

Vi är inte biologiska syskon
Men bandet mellan oss bryts inte
Vår kärlek går djupt ner i rötterna i våra väsen
Vi ÄR systrar...

_______________________________________________________________________


Himmeln ligger högt i skyn när jag
sitter o tänker på dej. Igår föll det en stjärna
och jag vet att det var du, du vill mig nåt,
men jag kunde inte höra dej, saknar du mig,
jag saknar dej av hela mitt hjärta.
Det finns bara smärta i mina tårar, det finns bara smärta i mitt blod, men du kommer rinna som den vackraste flod i mitt hjärta resten av mitt liv.

Mitt liv rasa samman den dagen du gick ifrån oss
du gick ifrån oss utan att ta farväl.
Önskar varje dag att du var här för det har inte gått en dag utan att sakna dig sen du lämnade oss
Det gör fortfarnade ont i mig att jag inte fick säga
att jag älskar dig och hur underbar du var som far till mig.

Den dagen du lämnade oss gick allt sönder i mig
Den dagen det blev ett djupt sår i mig.
Det spelar ingen roll hur många tårar jag gråter för dig. Såret i min själ kommer aldrig läkas i mig, det kommer alltid fattas en del av mig och det är DU.

Jag lyssnar för att höra din ljuva stämma.
Någonting är fel och du är inte hemma.
Vart tog du vägen när jag behövde dig så.
döden tog dig och nu svävar du i det blå.

Jag har inte kraften att förlora en till.
För när du försvann stod tiden still.
2006 va då allt hände.
När du försvann och livet vände.

Jag ska bygga en trappa så jag hälsa på dig ibland.
Viska i dina öron och ta i din hand.
Hålla om dig hårt och smeka din kind.
Springa bredvid dig pappa som en vind.

Det är hårt o mista någon man tycker om.
Vi pratade om änglar och du blev en av dom.
För mig på jorden var du alltid änglalik.
Med dej som pappa kände jag mig alltid rik.

När du försvann, försvann en del av mig.
Tårar rinner och jag blir aldrig mer okej.
Många säger att dom vet hur det känns.
Men dom vet inte hur mycket saknad bränns.

pappa jag glömmer dig aldrig.
Du är fortfarande min bästa vän.

 

Den jagar mej fortfarande
Hur än snabbt jag springer
Varje gång jag vänder mej om finns den där.

Jag håller andan för den inte 
ska se att den påverkar mej,
att möta den är det svåraste jag bär.

Att fly från sin smärta att springa
att svälja sin rädsla och glömma
är omöjligt när jag ser dej varje gång jag blundar.

Att saknad gör ont, det vet jag
sömnlöshet, törst gör mej allt för vek
och mina salta tårar gör kinderna heta.

Men när jag slutar springa 
kommer mina minnen av dej
det vackraste jag alltid har kvar.


Tiden, bilderna, dofterna och ditt leende,
tårarna som länkat oss samman
är för alltid kvar i mitt hjärta.

Smärtan som bränner sig fast
är den närmsta vägen till dej 
Sov gott min underbara far, tills vi åter ses igen.


Hos mej kommer du alltid leva kvar. 
~Saknar dej så oändligt~

 

Mer levande än livet.
- var du, pappa
Tala om var du finns,
- för saknaden är stor

 

Mer levande än livet
-mycket du skulle hinna
Tala om vad du gör nu
- o hur kunde du försvinna?

Mer levande än livet
- hur ska jag leva då?
Tala om hur jag ska göra
- och hur jag ska förstå

Mer levande än livet
-min saknad är så stor
Tala om hur jag ska finnas
- kom tillbaka pappa!

 

 

Jag tror att det var du
när jag kände en svalkande vind
Jag tror att det var du
- som i tysthet kysste min kind

Jag vill att det är du
- som söker mig ibland
Jag vill att det är du
- som i tysthet letar min hand

Jag vet att det är du
- du som jag saknar så
Jag vet att det  är du
- som i tysthet, vill få mig att förstå.

 


Akuten.. tredje gången gillt??

Heeej!
Förlåt för att inga filmer kom upp igår.. orsaken, Jag hamnade på akuten igen  dock va d ganska allvarligt den här gången.
Jag fick en kraftig reaktion på min antibiotika.. Rödprickig och kliande över hela kroppen som bara blev värre och värre. Mådde riktigt dåligt där ett tag. fickiallfall komma in på akuten direkt, blev uppkopplad till EKG och massa annat.
Syrrorna hade stora problem med att sätta nål på mig som vanligt. De provade tre gånger innan dom slutligen fick in nålen i handen. GÖr jävligt ont att sätta nålar i handen.
Efter ca 10 min kom läkaren och pratade lite o sen gav mig allergimedicin direkt i nålen. Den hjälpte ytterst lite.
Efter ca 2 timmar kom han tillbaka och då kliade det fortfarande sjukt mycket. Så jag fick högsta vuxendosen av kortison också direkt i nålen. Sen fick jag ny medicin och mer kortison som ja ska ta imorgon. Det är typ 10 tabletter..
Kom hem vid 4 imorse. Helt slut idag. Känner mig matt i hela kroppen. Så det kommer inte bli nå jobb på Väddö för mig, tyvärr. Känner att jag måste prioritera min hälsa samt att Min fru ska ju föda snart och eftersom ja ska vara med på förlossningen så vill jag vara i sthlm.
Nu ska ja iallafall slänga upp lite filmer. Håller på att ladda upp dem på youtube nu, men det tag ju ett tag. Inte för att ni kommer märka att det tar lång tid, eftersom jga inte kommer publicera detta inlägg fören alla filmer ligger i det.. :P men ändå.
Men det kommer upp lite filmer här snart iallafall. Vet att flera e riktigt sugna på att se dem.. =)
Min klass sjöng så fint...=) åh va ja kommer sakna er nästa termin..=(
Andra årets avslutning....=)
Tredje årets avslutning...
Fjärde årets film va så sjukt lång så den orkar ja inte lägga in..:P kanske gör det sen..=)
snart kommer lite filmer upp från festen i fredag också...=)
haha så jävla bra...=)
bästa...=)
Sista filmen....=)
Min underbara klass... kommer sakna er som inte kommer gå kvar alls i skolan och ni andra... aa finns inga ord.. ni som får mig att kämpa vidare...
Fullt normala...=)

Skolavslutningen

Hejhej!
Igår hade vi skolavslutning.. Va den jobbigaste skolavslutningen jag någonsin varit på... fy fan. Den va fin och helt underbar, men psykiskt sätt va den sjukt jobbig. Jag lyckades hålla mig från att gråta tills en tjej i trean frågade mig hur det känns att gå om, då hade jag precis kramat alla i min klass och sagt hej då. K grät, L grät, det va riktigt jobbigt.
När M frågade mig om detta då kunde jag inte hålla mig längre.. Jag fick inte fram ett ord utan det enda som kom var tårar. Då kom flera från min klass fram och kramade om mig. Kändes bra.. men fruktansvärt jobbigt.
Återigen ett stort grattis till fyrorna som tog sin examen igår.
Efter avslutningen gick jag med Fia och Daisy till ett fik oxh käkade lunch. Tack gumman för lunchen.. och sällskapet.
Sen Åkte vi till haninge och jag åkte vidare hem och bytte kläder, sen åkte jag hem till Elin i min klass me lite bubbel och drack och spelade jag har aldrig me några från min klass. Längtar tills dem lägger in sina bilder. Vill ha dom. =)
Jag tog också massa bilder och filmade lite, ska lägga upp filmerna här sen när ja orkar..
Efter några timmar hos Elin drog vi till Trädgården och firade fyrorna. Där träffade vi flera i klassen och jag kände verkligen en sådan sorg över att inte få gå med dem nästa termin.  Men Peter sa något så gulligt. Vi var hemma hos Elin och hittade en kartbok över USA. Då säger han åh, dit kan vi åka på klassresa. Så kollar han på mig, och säger " men du är fortfarande en del av våran klass, det kommer du alltid vara" =)  Det gjorde hela min kväll och kommer följa med mig länge.
Nää här kommer lite bilder, sen skriver jag mera och lägger upp filmerna. Ohm btw.. här är våran avslutningsfgilm som vi visade upp i skolan på avslutningen.. så jävla bra...
Ljudet funkar inte tyvärr, men ni kan ju ladda ner filmen så hör ni ljudet...=) 

komma krypandes tillbaka...

Hej! nu e jag här igen..
Har varit sjuk senaste veckan. Jag fick någon konslig infektion i örat häromdagen och åkte in till närakuten..
Fick antibiotika. Åkte hem, va hemma dagen efter. Örat blev inte bättre och jag blev riktigt dålig igår. Spydde, skakade, mådde illa, hjärtklappning osv... Fick även hudutslag. Så jag ringde mamma och sen ringde jag sjukvårdsupplysningen. Dem sa till mig att det lät som en allergisk reaktion mot medicinen.
ÅK IN!
Ringde mamma igen och hon kom o hämtade mig och vi åkte till akuten på KS. Satt där i två timmar och sen fick ja komma in till läkaren. Fick nytt penicilin och sen fick ja åka hem.
Tog mig och mamma nästan en timme att ta oss ut från stan. De hade stängt av centralbron samt flera utfarter till essingeleden. FY FAN va kul ja hade i bilen. Skrattade så ja grät åt mamma och hennes lokalsinne.
Jaja, väl hemma mailade jag till skolan och sa att jag inte skulle komma idag. Väldigt tråkigt dock eftersom då får jag inte chansen att umgås med min klass. Menmen.
Idag när ja vaknade dock så såg jag på facebook att jag hade en vänförfrågan. O vips så dök hon upp igen. Henne som jag inte pratat med på ett år efter att hon svek mig så förfärligt när jag fick missfall. Satt i en timme o bara funderade på om ja skulle bli vän med henne igen eller inte. Sen tänkte jag. Ja varför inte. Men jag tänker inte skriva till henne utan jag vill se va hon har att säga först.
Kommer hon be om ursäkt för va hon gjorde eller va kommer hon att säga.
Jag tror dock att nu när jag lägger ut det här inlägget på facebookså kommer jag få ett mail. Jag tror att hon bara vill läsa min blogg för att få veta va jag skrev om henne och honom förut.
Hon kommer inte att få det. Denna blogg är till för mig och mina tankar och för VISSA utvalda vänner som faktiskt bryr sig om mig. Det gör inte hon.
Idag på dagen så åkte jag och skulle hämta ut min nya medicin. Och så träffade jag min fru. Vi käkade lunch och sen gick vi omkring o försökte hitta en bra klänning som jag kan ha på avslutningen imorgon. Det tog sin lilla tid. Och inte fick jag välja själv heller.. hahaha... Det var hon som valde. Eller jag gillade faktiskt klänningarna ja köpte, men utan min fru hade jag aldrig hittat dessa. Så, tack min fru... =)
Nää nu ska jag fixa middag och sen mysa lite me älsklingen. Btw.. e inne på sista säsongen av förhäxad nu... känns ganska sorgligt... Men får vänta några månader till och sen kolla igenom allt igen... =) hihi..
Byebye

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: Angiie Dahlö