Förbannad...

Gah,.. jag är så otroligt arg...

Företaget pierre jobbar för nu, rekryteringsgruppen.. som hyr ut honom till olika företag.. bland annat till stället han jobbar hos nu... och igår erbjöd dom pierre fast anställning... och självklart tackade han ja..
nu har rekgruppet ställts sig emellan.. dom har ett kontrakt med den här företaget och det kontraktet gäller i ca 8 månader till.. vilket innebär att företaget måste ha någon från rekgruppen jobbandes där under den tiden.. annars måste dom betala sjukt mycket pengar..

Så pierre kan alltså inte bara sluta på rekgruppen och ta det här jobbet.. utan antagligen måste han jobba kvar för rekgruppen i 8 månader till och SEN få fast anställning...  Förhoppningsvis så gör företaget och rekgruppen en deal att pierre kommer få jobba kvar på det här företaget i 8 månader GARANTERAT 8 månader och sen få fast anställning.. så förhoppningsvis kommer det bli så.. då löser sig allt ändå..

Men jag blir fortfarande sjukt förbannad..

Om dom bara lät pierre börja jobba där så skulle dom kunna ta in en ny till rekgruppen och nån skulle slippa vara arbetslös.. skit bra juu-. men nejnej.. dom måste knasa till allt och göra livet surt för oss vanliga människor... *GAH*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

När det står en liten röd stjärna (*) vid ett fält betyder det att det fältet måste fyllas i för att kommentaren ska kunna visas :)<3

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Länk till din hemsida/blogg (valfritt):

* Här kan du kommentera tills du sprängs:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: Angiie Dahlö