Helgen som varit

Hejhej..
Nu var det återigen ett bra tag sen jag skrev något.. men nu ska ja berätta om min helg.. som iofs inte är slut än men ja har hunnit med väldigt mycket roligt ändå...=)=)

Först i torsdags var vi först på studiebesök med skolan till Röntgenavdelningen på st:görans sjukhus och fick kolla hur allt fungerar.. det var faktiskt riktigt kul, eftersom jag alltid är på röntgen sidan när jag är där, vilket är sjukt ofta.. senast förra helgen faktiskt, så nu vet jag vad dom gör när dom håller på och klickar o har sig, var riktigt kul. dock blev ja lite arg, för jag har åkt in o ut från akuten med min fot nu hela sommaren. har vart där 4 gånger nu, två gånger på sös, en gång på huddinge o nu sist på danderyds akut. Och dom första gångerna förstår jag att dom måste röntga i en vanlig röntgen, men när jag åker in för fjärde gången så sa jag att dom redan har röntgat 3 gånger och inte hittat ett skit. Men det spelade ingen roll på danderyd, utan den läkaren ville röntga ytterliggare en gång, jag blev faktiskt riktigt arg och försökte förklara att jag ville att dom skulle göra en magnetkamera istället, men det ville dom inte, för läkaren fattade inte vad dom kanske skulle kunna hitta för fel genom en magnetkamera ist för en vanlig.Tom jag visste att dom antagligen skulle se vad det var för fel om dom gjorde en MR, men nejnej, jag skickades upp till röntgen och åter igen la ja mej där och fick genomlida smärta som jag fan inte kan förklara när dom vrider o vänder foten. menmen när bilderna väl kom tillbaka så sa läkaren att dom inte såg något.. NO SHIT! då sa läkaren "jag ska kontakta en specialist o be honom komma hit" GAHGAHGAH!!!!!!! ingen röntgen nu heller... så ja blev arg igen o min mamma blev ännu argare.. Men när speciallisten äntligen kom så sa han att jag har massa av muskelblödningar i foten och kommer någon gång i framtiden att få operera.. SKÖNT! not. nu måste jag till en sjukgymnast och träna upp foten. Och det som är värst är att inga värktabletter hjälper mot smärtan....

Så.. till det jag fick veta på studiebesöket... Anledningen till att dom inte ville göra någon MR är för att det är för dyrt. dte handlar alltså om pengar, här har jag gått och förlorat pengar då jag inte kunnat jobba med foten, när allt som hade behövts första gången jag var på SöS var en MR!!!!!om jag hade fått en MR första gången hade jag antagligen sluppit det här nu.. menmen!!!!

P åkvällen på torsdagen åkte jag till Tyresö för att hälsa p åmin underbara bästa vän Andreas.. hans nya tjej var nere i sthlm, hon bor i rättvik annars. och jag var nyfiken och ville självklart träffa henne.. Helt jävla underbar människa hon är... Vi kom jättebra överens och hade sjukt mycket grejer gemensamt.Andreas har fått full pott den här gången, tror inte han kunde träffat bättre tjej, dom passar såååå otroligt bra ihop!

Sen igår, fredag så var jag ledig från skolan, så jag bjöd över Andreas och Madde p åmiddag...så hela dagen stod jag o städade och plockade, borde pluggat men ja pallade inte. När pierre kom hem lagade vi mat. Ungnsstekt fläskfile med pommesfrites och pepparsås. Riktigt gott blidde det!

Sen satt vi och drack och skrattade och ja o Madde kom fram till att vi hade ännu mer gemensamt.. För mej kändes det som om ja känt henne ganska länge, precis som det kändes med Andreas första gången vi träffades. Kvällen var rikgit lyckad förutom ett litet missöde på slutet. Men jag hoppas att det är löst nu. Jag och madde delade på 3 flaskor vin.. :P så vi va lagom tankade senare på kvällen. Hon och Andreas åkte hem vid 1 tiden tror jag. Så tack gubben och Gumman för en sjukt rolig kväll.. =)=)


Madde....

Andreas kan ALDRIG se icke drogad ut...

min älskling...

Hahahah! vet inte riktigt va hon gör... haha

När dom åkte så gick ja o pierre o la oss direkt, jag skickade några fyllesms sen somnade ja.. sov väl typ en timme eller 2... kan inte sova när jag druckit så mycket som ja gjorde... menmen.. vi skulle upp tidigt för att vi bestämt oss för att åka till Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova! och det gjorde vi också!

Vi gick upp vid 8 och åkte vid halv 11 tror ja att d va.. :p när vi kom in på museet så köpte vi biljetter och sen gick vi omkring i 3 timmar på dom olika utställningarna och sen gick vi på cosmonova! Vi såg Sea Monsters 3D!  riktigt roligt faktiskt... ska slänga upp lite bilder på olika saker från utställningarna... =)=)
Det va sjukt kul att göra något annorlunda, som dom flesta kanske vet så dejtade aldrig jag o pierre, utan vi träffades på krogen och så blev vi ihop..:P så det va riktigt roligt att göra det här tillsammans ida, så nu har vi bestämt oss för att gå på alla stora museum i sthlm den närmaste tiden. =)=) nästa gång blir det Wasa museet!

Klicka på bilderna så blir dom större



1.Världens minsta häst. helt sjukt hur liten den är..
2.Dinosarie ägg och bebisar
3.T-rex
4.Nån dinosarie som faktiskt rörde på sig, då va det en unge som blev livrädd och började gråta...
5.Nått skelett från nån dinosarie
6.En bläckfisk med skal
7.Pierre i valens gap
8.tänk dej att möta den när du e ute o simmar..sjölejon, kan bli 6 meter lång
9.Moby dick..:D:D
10.En fjällräv...såååå söt
11.Isbjörn..
12.världens största jättebläckfisk som faktiskt fångades 1997...tänk om man träffar på den...usch
13.Lite olika bläckfiskar
14.En klumpfisk, undrar varför den fick d namnet...haha
15.Dom visade björnar som låg i ide..
16.Lokatt jagar
17.Vargar som leker
18.älskar den här bilden.. vargar som ylar
19.Arga vargar...usch...
20.Behövs nog inte förklaras så mycket.

Har sjukt mycket mera bilder, men orkade inte lägga upp dom här just nu iallafall..=)= )
nu ska vi lägga oss o glo på tv...

Natti....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

När det står en liten röd stjärna (*) vid ett fält betyder det att det fältet måste fyllas i för att kommentaren ska kunna visas :)<3

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Länk till din hemsida/blogg (valfritt):

* Här kan du kommentera tills du sprängs:

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: Angiie Dahlö